Om oss

Vilka är vi?

Jag heter Eva och bor i en liten by i Härliga Härejdalen med min make (Magnus) och våra två barn (Emil och Nellie), två katter och våra tre grand danois.


Jag är jätteintresserad och brinner av hela mitt hjärta för rasen Grand Danois. Så det är av ren och skär kärlek för denna ras som gör att jag vill föda upp friska, sunda, stabila Grand Danois.


Jag köpte min första Grand Danois 2013, en gul omlaceringstik och det var med henne som min kärlek för rasen tog riktig fart! Tyvärr finns inte Sahara med oss idag utan har gått över regnbågsbron till det eviga landet. 

Efter hennes bortgång började jag så småningom se mig om efter en ny vän och jag hittade en kennel som jag fastnade för. Köpte där en gul hane (Dante) och det var med honom mitt utställningsintresse tog fart.


Sen har det rullat på med bla grandisar och en lust att få föda upp dessa underbara giganter. 

2019 ansökte jag om kennelnamnet Always Danes och fick det godkänt av FCI 2019-11-10.

Även under 2019 gick jag uppfödareutbildningen via SKK.


Sahara
Dante

Kontakt

För att komma i kontakt med mig så har ni all kontaktinfo längst ner på sidan. Då jag jobbar oregelbundna tider har jag svårt att svara i telefon, så det är lättast att ni hör av er via mail eller sociala medier. Jag hör av mig så fort jag har möjlighet. 


Have a Great (Dane)Day!!min vision


MItt mål är att föda upp rastypiska, sunda och stabila Grand Danois.

Det finns inget bättre än dessa Apollo hundar och jag strävar efter att kunna bidra med något bra för denna helt fantastiska ras.